Tuesday, May 19, 2009

HAIR METAL BAWAAN STEEL PANTHERZaman sekarang nie memang dah banyak band yang main semula muzik style lama. Aku pon tak sure kenape tapi salah satu sebab mungkin muzik zaman sekarang dah terlampau bosan especially muzik indie.

Tapi dalam banyak-banyak band, aku ter - attract kat band Steel Panther nie. Dengan image glam metal ala-ala Cinderella, Motley Crue, dan juga Poison (Poison?? hahaha)single mereka bertajuk Death to All but Metal semakin mendapat perhatian pendengar di US.

Band ini berasal dari Hollywood, CA dan baru-baru ini telah beraksi di festival muzik besar di UK tak lain tak bukan, Download Festival. Band 4 piece ini terdiri daripada Michael Star (Vox), Satchel (Guitar), Lexxi Foxxx (Bass), dan Stix Zadinia (Drum). Untuk mengetahui dengan lebih detail mengenai kumpulan ini, layari laman www.myspace.com/steelpantherkicksass

Disclaimer!!!! - Perlu diingatkan muzik Steel Panther mengandungi kata-kata lucah dan kesat yang melampau. Jadi sila guna budi bicara masing-masing.

-Adi

2 comments:

  1. angelina jolie tu metal gak ke? tgk posing bibir angie ngan depa lebey kurang sama beb....

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum Dengar radio malaysia online disini

    Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia dalam satu paparan blog termasuk juga Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

    ReplyDelete